Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه هم‌اندیشی مسئولان دانشگاهی، و مدیران صنایع و منطقه آزاد کیش به میزبانی پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، جلسه هم اندیشی رؤسای پردیس‌های دانشگاهی مستقر در کیش و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش و مسئولان صنایع و شرکت‌های فعال در جزیره به میزبانی پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف همفکری پیرامون رفع چالش‌های پیش روی دانشگاه‌ها در ایجاد محصولات دانش بنیان و بررسی راهکار‌های قابل انجام در جهت افزایش ظرفیت آموزشی و پژوهشی پردیس‌های دانشگاهی مستقر در کیش و آغاز مجدد فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی به صورت حضوری در دوران فروکش کردن اپیدمی کرونا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسف رفیعی رئیس پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: با توجه به اینکه فعالیت‌های حضوری آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها و همچنین ارتباطات مستمر و پیوسته بین مراکز آموزشی با یکدیگر در دوران همه گیری با مشکلات و محدودیت‌های مواجه شده بود، با توجه به اینکه خوشبختانه اکنون اپیدمی کرونا کاهش پیدا کرده، لازم بود که چنین نشست‌هایی مجدد آغاز شود تا با هم اندیشی‌ها و همفکری‌هایی که بین و مراکز دانشگاهی فعال در کیش صورت می‌پذیرد به یک اتحاد وهمگرایی در تعریف برنامه‌های یکپارچه جهت رشد فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در جزیره کیش بی انجامد.

رفیعی افزود: حضور دانشگاه‌های سطح اول کشور در جزیره کیش به همراه امکانات و شرایط ویژه‌ای که این جزیره دارد می‌تواند جزیره کیش را به یکی از قطب‌های مهم منطقه‌ای در امر آموزش و پژوهش تبدیل کند.

وی تاکید کرد: البته این امر مستلزم ارتباط تنگاتنگ دانشگاه‌ها با صنایع و همچنین سازمان‌های مدیریتی کشوری به عنوان سه ضلع اصلی رشد و پیشرفت علمی در این منطقه می‌باشد؛ و این مهم نیز یکی دیگر از اهداف این هم اندیشی و نشست بود.

وی در ادامه گفت:خوشبختانه - با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده امام جمعه کیش، علی شمسی پور نماینده وزیر علوم تحقیقات و فناوری، محبوبه کرمی بخشدار کیش و علیرضا ذاکر اصفهانی، علی غفاری، سید مهدی رضایت و محمد جواد سالاری روسای پردیس‌های دانشگاه‌ها صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علم و صنعت و پرویز عطایی از موسسه علوم و فنون کیش به همراه حضور شهسوار ارغش مدیر منطقه کیش از شرکت نفت فلات قاره – موضوعات مهمی مانند چالش‌های پیش روی دانشگاه‌ها در امر ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش بنیان در جزیره کیش، امکانات و ظرفیت‌های جزیره به همراه نیاز‌های صنایع و شرکت‌های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است: در این مراسم محمد جواد عامری شهرابی مشاور رییس و مدیر کل دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز حضور داشتند و صحبت‌هایی را در زمینه توسعه فعالیت‌های پردیس بین المللی کیش ارائه کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محصولات دانش بنیان دانشگاه امیرکبیر نشست هم اندیشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر پردیس بین المللی کیش آموزشی و پژوهشی دانشگاه ها هم اندیشی جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۹۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ‎در حاشیه برگزاری نخستین رویداد مانوین که سه شنبه همزمان با نمایشگاه ببین المللی اینوتکس ۲۰۲۴ در پارک فناوری پردیس آغاز شد، توافق‌نامه‌ای با هدف استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و‌نرم، رونق اقتصاد دانش‌بنیان و صنایع خلاق جزیره نوآور قشم توسط روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور و عادل پیغامی رییس منطقه آزاد قشم امضا شد.

در این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان برای تحقق جزیره نوآور قشم به عنوان اولین جزیره نوآور در کشور با رویکرد ارتقای شرکت‌ها و زیست‌بوم دانش‎ نامه، افزایش جذب و اشتغال نیروی انسانی نخبه و تحصیل‌کرده و حل چالش‎‌های جزیره قشم با توجه به مزیت‌ها و ظرفیت‌های نوآورانه، فناورانه و خلاقانه موجود، در سطح ملی و بین المللی منعقد شده است.

در این توافق‌نامه به نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح منطقه‌ای و بین المللی، تعریف طرح های کلان و ایجاد کنسرسیوم‎‌های دانش‌‎بنیان برای رفع نیاز‌های صنعتی به ویژه گلوگاه‌های فناورانه و کاهش ارزبری در سطح جزیره نوآور قشم، رشد کمی و کیفی شرکت‌ها و فعالیت‌های دانش‌بنیان و خلاق در جزیره نوآور قشم و جهت‌دهی آنها به رفع نیاز‌ها و چالش‌های جزیره، ترغیب بنگاه‌های اقتصادی جزیره نوآور قشم برای سرمایه‌گذاری در حوزه فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه، توسعه همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و نهاد‌های زیست‌بوم فناوری و نوآوری و صنایع خلاق جزیره توجه و تاکید شده است.

از دیگر اهداف توافق‌نامه همکاری یاد شده می‌توان به توسعه بازار کالا و خدمات دانش‌بنیان و خلاق در حوزه‌های مرتبط با فعالیت بنگاه‌های اقتصادی و تجاری جزیره نوآور قشم، ترغیب و تسهیل شرکت‌های فناور و دانش بنیان در صادرات محصولات و خدمات، بسیج خدمات، حمایت‌ها و امکانات حاکمیتی در جهت رشد شرکت‌های فناور، دانش‌بنیان و خلاق و شکل‌گیری شرکت‌های جدید به ویژه در حوزه‌های اولویت‌دار جزیره، تکمیل زنجیره ارزش صنایع اولویت‌دار برای عبور از خام‌فروشی و تولید محصولات با ارزش‌افزوده بالاتر و تلاش برای جذب و انتقال فناوری‌های پیشرفته و نوین به جزیره در سطح ملی و منطقه‌ای اشاره کرد.

دو طرف همچنین برای ایجاد و توسعه زیرساخت‌‎های مورد نیاز زیست‌بوم نوآوری و فناوری جزیره نوآور قشم مانند پارک علم و فناوری، مراکز نوآوری تخصصی، شتاب‌دهنده‌ها و سرمایه‌گذاری خطرپذیر و ... با محوریت ظرفیت‌های موجود در جزیره نوآور قشم، تاسیس صندوق پژوهش و فناوری جزیره نوآور قشم و همچنین صندوق‌های سرمایه‌گذاری جدید مانند صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی و ... برای حمایت از فعالیت‌های فناورانه و خلاقانه در جزیره قشم، ایجاد فرصت‌های شغلی و توانمندسازی نیروی انسانی نخبه، مستعد برتر و تحصیل‌کرده در جزیره نوآور قشم و جذب و نگهداشت آنها توافق کرده‌اند.

معاونت علمی بر اساس این توافق‌نامه همکاری متعهد شده است ضمن حمایت از تعریف طرح‌های دانش‌بنیان پیشران و همچنین تشکیل و راهبری کنسرسیوم‌های دانش‌بنیان با هدف رفع چالش‌ها و توسعه زنجیره‌های ارزش بومی و حوزه‌های اولویت‌دار جزیره نوآور قشم، شناسایی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور با توجه به نیاز‌های موجود در جزیره، از ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز زیست‌بوم نوآوری و فناوری جزیره نوآور قشم حمایت کند.

همچنین اولویت‌دهی و تسهیل‌گری در استفاده از ابزار‌های قانونی موجود در معاونت به ویژه ابزار‌های قانون جهش تولید دانش‌بنیان و قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات، با هدف توسعه شرکت‌ها و فعالیت‌های دانش‌بنیان‎ در جزیره نوآور قشم؛ حمایت از توسعه فرهنگ اقتصاد دانش‌بنیان و توانمندسازی فعالان علمی، فناوری و صنعتی جزیره نوآور قشم در این حوزه حمایت از شکل‌گیری و رشد کسب‌وکار‌های نوپای دانش‌بنیان و فناور جدید با مشارکت ارکان زیست‌بوم شتاب‌دهنده، مرکز رشد، کارخانه نوآوری و... از دیگر تعهدات معاونت علمی در این توافق نامه همکاری است.

سازمان منطقه آزاد قشم نیز متعهد شده است ضمن شناسایی زنجیره‌های ارزش بومی جزیره قشم با تمرکز بر فرصت‌ها و مزیت‌های بومی آن و همچنین شناسایی نیاز‌های صنایع فعال در آن به منظور توسعه زنجیره‌های ارزش و تعیین موضوعات اولویت‌دار جزیره نوآور قشم، از تعریف طرح‌های دانش‌بنیان پیشران برای استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای بهره‌گیری از فرصت‌ها و مزیت‌های بومی جزیره نوآور قشم و حل نیاز صنایع فعال در آن حمایت کند.

علاوه بر این، اولویت‌دهی اختصاص منابع جزیره نوآور قشم و اختیارات سازمان منطقه آزاد به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برای تقویت فعالیت‌های دانش‌بنیان و حل مسائل بومی جزیره نوآور قشم، اختصاص کمک‌های فنی و اعتباری از محل دارایی‌های سرمایه‌ای جزیره نوآور قشم برای تاسیس صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری جزیره نوآور قشم از دیگر محور‌های توافق با معاونت علمی به شمار می‌رود.

سازمان منطقه آزاد قشم در جلب مشارکت بنگاه‌های اقتصادی جزیره نوآور قشم برای سرمایه‌گذاری در حوزه فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه و توسعه همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و نهاد‌های زیست‌بوم فناوری و نوآوری جزیره نوآور قشم و ایجاد صندوق‌های خطرپذیر شرکتی، تجمیع تقاضا در خرید‌های دولتی جزیره نوآور قشم با اولویت‌دهی به خرید کالا و خدمات دانش‌بنیان، حمایت و تسهیلگری در تصویب طرح‌های دانش‌بنیان در هیات مدیره سازمان منطقه آزاد قشم به منظور اولویت‌دهی به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برای بهره‌مندی از منابع مالی تبصره ۱۸ قانون بودجه همکاری‌های لازم را صورت می‌دهد.

دیگر خبرها

  • ضرورت تزریق فناوری به چرخه سنتی معدن
  • تأیید انتخاب رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رئیس دانشگاه گرمسار
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور